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食からのまちおこし その持続する条件 : 4つのケース 産直市場A・道の駅I・6次産業Y・農業法人Hからの考察
https://hirosakiuhw.repo.nii.ac.jp/records/132
https://hirosakiuhw.repo.nii.ac.jp/records/132661d6a9e-45ff-4c75-9d6e-a85dcea8dc5e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||
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公開日 | 2015-07-13 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | 食からのまちおこし その持続する条件 : 4つのケース 産直市場A・道の駅I・6次産業Y・農業法人Hからの考察 | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | 6次産業 | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | 産直ビジネス | |||||||
キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | まちおこし | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||
著者 |
牛田, 泰正
× 牛田, 泰正
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著者(ヨミ) | ||||||||
姓名 | ウシダ, ヤスマサ | |||||||
著者別名 | ||||||||
姓名 | Ushida, Yasumasa | |||||||
著者所属 | ||||||||
弘前医療福祉大学短期大学部 | ||||||||
著者所属 | ||||||||
Hirosaki University of Health and Welfare Junior College | ||||||||
抄録 | ||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||
内容記述 | The author has been continued to fixed-point observation on the efforts of Rokujisangyo (6primary industries which means 3 primary industry⊗ 2) in Hiroshima Prefecture Sera-cho since 2010, there in, I was found progressing activation of town by agriculture members tackle vividly. The results of the questionnaire actually prove the result of the observation. Also is not limited to the sixth-primary industry, efforts to town revitalization that combines the agriculture and food, such as direct marketing business, has led to the activation of the region. However that result has been up also float the challenges. This report explores the actual situation and the characteristics of their different approach, to analyze the degree of satisfaction, and found out the current problems, and finally propose the need for management systematic approach. |
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引用 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | 弘前医療福祉大学短期大学部紀要, 3(1), 2015, p.1-7 | |||||||
書誌情報 |
弘前医療福祉大学短期大学部紀要 巻 3, 号 1, p. 1-7, 発行日 2015-03-31 |
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ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 2187-6436 | |||||||
書誌レコードID | ||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
収録物識別子 | AA12667384 | |||||||
日本十進分類法 | ||||||||
主題Scheme | NDC | |||||||
主題 | 611.4 | |||||||
その他のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | Sustainable conditions to town revitalization thereof from food : From two cases・Locality direct sales and the sixth-primary industry | |||||||
タイトル(ヨミ) | ||||||||
その他のタイトル | ショク カラノ マチオコシ ソノ ジゾクスル ジョウケン 4ツ ノ ケース サンチョク イチバ A ミチノエキ I 6ジ サンギョウ Y ノウギョウ ホウジン H カラノ コウサツ | |||||||
NIIサブジェクト | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | ビジネス・経営・産業 | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 弘前医療福祉大学短期大学部内紀要編集委員会 | |||||||
資源タイプ | ||||||||
内容記述 | Article |